Nieuwsflits 2024-09-02


Rabo Clubsupport, bloemschikken, een terugblik en wie is wie?


Rabo ClubSupport
De Rabobank over ClubSupport: “Iedereen verdient een club”. Een plek waar je elkaar ontmoet, waar gewerkt wordt aan een duurzamere wereld, waar je elkaar sterker maakt en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Daarom geven wij clubs en verenigingen graag een financieel steuntje in de rug. Vanaf 2 september kun je als Rabo-lid stemmen op jouw 3 favoriete clubs. “Doe je mee?”
Leden van Rabobank Zuid-Limburg West hebben tot en met 24 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging! Dus roepen we alle leden van de GSV Het Maasland op om zelf, familie, vrienden en andere belangstellenden een stem uit te brengen op “Gehandicapten Sport Vereniging Het Maasland”. Want elke stem telt! Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
Heeft u nog een stem over, dan kunt u ook stemmen op de stichting van Irma Janssen, onze voorzitter. De stichting (On) Beperkt 4 Life heeft ten doel een reëel beeld te geven van mensen met een beperking en de verbinding tussen mensen met en zonder beperking te bevorderen. Voor meer informatie over de stichting: https://www.onbeperkt4life.nl/

Bloemschikken Hallo leden van het GVS Het Maasland, Op dinsdag 15 oktober 2024 willen wij een beroep doen op jullie creativiteit namelijk het maken van een bloemstuk in herfstkleuren. De locatie waar dit plaatsvindt is Tater Heukske, Kampstraat 1, 6129 EK Urmond. Aanvang 19:00 uur. Als jullie hier interesse in hebben, graag aanmelden vóór 1 oktober 2024.
❖ Er is plek voor 25 personen, vol is vol.
Hiervoor vragen wij een bijdrage van €11,00 per persoon. Dit bedrag mag je overmaken op rek. nr.:
NL 22 RABO 0310142997 t.n.v. GSV het Maasland
❖ Met vermelding van uw naam en bloemschikken. De aanmelding is pas definitief als de bijdrage is overgemaakt.
❖ Bij ziekte of afmelding is er geen restitutie. Voor koffie en lekkers erbij wordt gezorgd, wel graag zelf een kopje meenemen. Er zijn parkeerplaatsen naast het gebouw aanwezig. We hopen dat het een gezellige creatieve avond wordt. Met vriendelijke groet, Activiteitencommissie en bestuur GVS Het Maasland.

Terugblik op ijsboerderij Catsop IJs eten 19 augustus 2024, de grote vakantie is voorbij en ‘t zwemmen wordt weer opgepakt. En opnieuw gaan diegene die willen mee een ijs of wafel eten bij de ijsboerderij in Catsop. Ik sta er opnieuw versteld van hoe goed dit georganiseerd is, en vooral niet vergeten hoe lekker we allemaal hebben genoten van de door ons gekozen lekkernij. Fijn om bij zo’n zwemgroep te mogen zijn. En laten we vooral niet vergeten…. Dank aan de vrijwilligers die dit zo geregeld hebben!!!

Wie is wie?
Beste leden,
Via deze weg wil ik me voorstellen als lid van het bestuur. Daar ik in het eerste doelgroepenbad mee zwem, is het wellicht niet voor iedereen duidelijk wie de nieuwe secreta-ris van de vereniging is.
Mijn naam is Ann Penders, 65 jaar en ik woon al ruim 35 jaar in Urmond.
Als freelance BPV-docent begeleid ik stagiaires die een opleiding volgen tot assisterende in de gezondheidszorg in Limburg en Noord-Brabant. Daarvoor heb ik vele jaren als apothe-kersassistente in diverse apotheken gewerkt.
Tijdens de basisschooltijd van mijn kinderen ben ik lid, penningmeester en voorzitter geweest van de oudervereniging St. Leendertschool. Meer recent heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan als secretaris van de ondernemingsraad van een landelijke keten van apotheken.
Nu wil ik me inzetten als secretaris van GSV Het Maasland.
En wie weet is dit de start van een nieuwe rubriek….

Belangrijke data GSV Het Maasland in 2024/2025
2 tot en met 24 september Rabo ClubSupport voor Rabobank-leden
15 oktober Bloemschikken
14 december Kerstdiner
16 december Laatste zwemavond voor de winterstop
6 januari 2025 Eerste zwemavond in 2025