Nieuwsbrief 2022-10

Beste leden,

We willen enkele zaken even onder de aandacht brengen.

Zwembad

Helaas vanwege energiebesparende maatregelen kunnen wij NIET meer douchen in het zwembad tenzij wij fors meer gaan betalen. In COVID tijd was douchen helaas ook niet mogelijk. Wij zijn niet blij met het besluit van het zwembad maar wij begrijpen dit uiteraard. De energieprijzen rijzen immers de pan uit.

Een ander punt qua zwembad is dat wij helaas constateren dat onze leden steeds vroeger naar het zwembad komen. Vaak al meer als 30 minuten voor les aanvang. Wij vragen een ieder nogmaals nadrukkelijk om op zijn vroegst 15 minuten voor aanvang zwemmen in de hal te zijn.

Gelieve de zwemzaal ook niet eerder als 5 minuten voor aanvang te betreden. Dit om de voorgaande lessen niet te verstoren. Bovendien wordt de kans op COVID besmettingen ook aanzienlijk verkleind als we niet in grote getalen “langdurig” bijeen zitten in de hal.

Kerstdiner

Als COVID geen roet in het eten gooit zal ons jaarlijk terugkerende kerstdiner plaats vinden op zaterdag 10 december in het Maaslandcentrum in Elsloo Hiervoor krijgt u nog een uitnodiging in de loop van de komende weken.

Clubblad

Wij zouden ontzettend blij zijn als leden ons materiaal doen toekomen voor het clubblad. Hier gaan wij langzaam weer mee opstarten. Dus hebt u iets leuks te melden, een leuk verhaal, wilt u iets kwijt. Laat het Irma of het secretariaat effe weten.

Bestuur

Wij zouden het fijn vinden als er mensen zijn die het bestuur willen versterken. Vele handen maken immers licht werk. Voor info “schiet” Irma effe aan.

Met vriendelijke groeten,

Norbert, Marjo, Annemie, Yvonne en Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *