Nieuwsflits 2023-09-21

Beste Zwemleden,

Hier volgt dan de Nieuwsflits van GSV Het Maasland, editie september-oktober.

Met een paar toch wel belangrijke items.

Rabo Club-support

Nog een paar dagen en dan is de stemperiode voor Rabo Club-Support afgelopen.
 
Leden van Zuid-Limburg West hebben nog t/m 26 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. En hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging!
 
Dus roepen we nog één keer alle leden van de GSV Het Maasland om zelf, familie, vrienden en andere belangstellenden op om hun stem uit te brengen op “gehandicapten Sport Vereniging Het Maasland”. Want elke stem telt!
Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Diverse mensen van onze vereniging zitten ook in de stichting die Irma Janssen in 2020 heeft opgericht; (On)Beperkt 4 life. Deze stichting bezoekt basisscholen in o.a. groot Stein, en dan met name de kleuter en de bovenbouw groepen. Deze groep bestaat uit allemaal mensen met een al dan niet zichtbare beperking of chronische ziekte. Ook deze stichting doet mee aan de Rabo Club support. Hebt u nog een stem over dan maakt u onze stichting ook ontzettend blij. Wij zijn namelijk aan het sparen voor een nieuwe kleuter- en kinderrolstoel voor ons project op de scholen. Wilt u eens weten wat de stichting doet of zin om met een ontzettend leuke groep mensen op pad te gaan? Kijk eens op de website van (on)beperkt 4 life of vraag info bij Jac Rietbergen of Irma Janssen

Jeu de boules

Op zaterdag 14 oktober houden wij voor onze leden en evt. introducé een jeu de boules middag. Deze zal van 14 tot circa 18 uur zijn, althans zolang hebben we de ruimte ter beschikking. Er zullen een aantal instructeurs aanwezig zijn die ons zullen helpen.

Adres van jeu de boules gebouw “Ummer d’r Bie

Platijkweg 2

6171 XA Stein

De kosten voor leden kost deze middag €5,– inclusief 1 consumptie.

De kosten voor een introduce €7,50 inclusief 1 consumptie.

Opgeven uiterlijk maandag 9 oktober 2023. U bent pas ingeschreven als u betaald hebt. NL 22 RABO 0310 1429 97 t.v.n. GSV Het Maasland onder vermelding van uw naam en Jeu de boules

(vanaf Heerstraat Zuid rijd u naar de Heisteeg. U laat de kerk van Nieuwdorp aan uw linkerhand liggen en rijd gewoon recht door. Aan het eind van de weg rijdt u de 4 sprong over, u ziet rechts van u de skatebaan en meteen daarna het jeu de boules terrein en gebouw. Parkeerplaats is voor de deur.

Geen nood we spelen niet op de buiten banen, In het gebouw zijn ook de nodige binnenbanen.)

PS voor diegenen die al betaald hebben, zij hoeven niets meer te doen alleen op deze middag te verschijnen en heel veel plezier beleven tijdens een gezellige middag.

Zwemmen

Er is voor onze vereniging geenherfstvakantie. We zwemmen door tot aan de winterstop! 

18 december is onze laatste zwemavond voor de winterstop.

Kerstdiner

Noteer alvast zaterdag 9 december 2023 in uw agenda, want dan hebben we weer ons kerstdiner. Dit zal wederom in het Maaslandcentrum te Elsloo plaats vinden. 

Verdere informatie volgt nog t.z.t.

Aangezien we weer een tombola houden zou het heel erg fijn zijn als de 

crea- Bea’s onder ons, de vereniging, weer een of enkele leuke zelf gemaakt item(s) zouden willen sponsoren. U hebt dus nog even tijd om iets te bedenken en te maken. Doe er een leuk kaartje bij met uw naam, en pak het mooi in. Misschien wel een leuk verrassingspakketje zodat we niet weten wat erin zit. De keuze en het idee ligt bij u. Verras ons, de opbrengst van de tombola komt ten goede aan onze vereniging.

U kunt deze in de komende maanden afgeven bij een van de bestuursleden. Gelieve dit uiterlijk 4 december afgeven opdat we inzichtelijk hebben hoeveel prijsjes wij hebben.

Met vriendelijke groeten,

Marjo, Norbert, Annemie, Jeanny, Jacques, Pietro en Irma