Nieuwsflits 2023-06-01

Beste Leden,

Het is duidelijk aan het zonnetje te merken dat we richting de zomerperiode gaan.

Zoals eerder vermeld is op maandag 10 juli de laatste zwemavond voor de zomerstop. Helaas kan op deze dag dit jaar de traditionele afsluiting niet plaatsvinden gezien de locatie niet beschikbaar is.

Op maandag 28 augustus starten we weer met zwemmen en uiteraard doen we evenals vorig jaar, wegens succes, na het zwemmen het zwemseizoen weer openen met de mogelijkheid om samen een heerlijk ijsje te eten bij de Ijssalon in Catsop (Elsloo). Later ontvangen jullie hier meer info over, wordt dus vervolgd.

Verder is het idee ontstaan om een activiteit op touw te zetten en wel de mogelijkheid voor een middag Jeu de boule. Graag zou het bestuur van jullie vernemen wie hier belangstelling voor heeft, dit kunnen jullie bij een der bestuursleden aangeven of een mail te sturen. Bij voldoende belangstelling zal hier een vervolg aan gegeven worden.

Even een belangrijk aandachtspunt nog, wegens gladheid en valpartijen in het zwembad is het een sterke aanbeveling om schoeisel aan de voeten te doen zoals badslippers of schone sokken.

Met warme zomergroet,

Het bestuur GSV Het Maasland